DK Products

Over ons

In 2021 zijn wij gestart met DKProducts, het leek ons dan ook erg leuk om producten te importeren van over de hele wereld en daaraan onze eigen twist te geven. We kijken dan naar de wensen van onze klanten en proberen zo, een zo goed mogelijk product op de markt te brengen. Kwaliteit en Service zijn begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij houden dan ook graag de lijntjes kort met onze klanten.

DKProducts is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Eindhoven, Nederland. Ons assortiment omvat verschillende categorieën die de trends en de behoeften van onze klanten voorzien. Wij streven er dan ook naar om onze klanten een tevreden gevoel te bezorgen en daarbij klaar te staan met onze klantenservice die 365 dagen per jaar geopend is.

Wij streven naar het zoeken van nieuwe producten en testen alles zelf uit. Hierdoor weten wij waar we het over hebben. Mochten er vragen zijn kunnen wij u daardoor ook goed van dienst zijn. Mocht u een idee hebben over een product, laat het ons weten en wij zullen kijken wat we voor u kunnen doen.

24 uur per dag bereikbaar
7 dagen per week

Gratis verzending vanaf
een besteding van €50,-

Ben je niet tevreden?
Geld terug!

Voor 17:00 uur besteld?
Morgen in huis

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?